* Ζυμαρικά ολικής άλεσης με τονοσαλάτα(4 μερίδες)
Τι θα χρειαστείτε:
1 κουτί ζυμαρικά ολικής άλεσης (κατά προτίμηση φαρφάλες ή fussili)
2 κονσέρβες τόνο σε νερό (ή τόνο σε σαλάτα Mexicana αν δεν θέλετε να προσθέσετε τα παρακάτω)
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
1 μικρή κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 μικρή κονσέρβα αρακά
1 χούφτα κουκουναρόψιχα
½ βαζάκι πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, χωρίς κουκούτσι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 μεγάλο τριμμένο καρότο
1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Τι θα κάνετε:
Είναι τόσο εύκολο που μοιάζει αστείο: Καταρχήν βράζετε τα ζυμαρικά για να είναι έτοιμα όταν θα τα ανακατέψετε με τα υπόλοιπα. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και την ντομάτα. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνετε μέσα τον τόνο, το καλαμπόκι, τα φασόλια, τον αρακά, τις ελιές (στραγγισμένα), το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καρότο, την ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά και είναι έτοιμο! Για μια μέρα αποτοξίνωσης από το κρέας είναι ένα ιδανικό πιάτο.
Tip: Αν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας και βάρους, δύο μεγάλες κουταλιές μαγιονέζας θα νοστιμέψουν το πιάτο σας ακόμα περισσότερο.
