Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αετός Αγιάς 1-0

0

 


Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου» ο αγώνας της Ά φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Κεραυνό θεσπρωτικού και τον φιλοξενούμενο Αετό Αγιάς με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη και το εισιτήριο με τελικό σκορ 1-0.


Και οι δυο ομάδες στον πρώτο επίσημο αγώνα για την φετινή σεζόν 2020-21 έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Οι δυνατές κόντρες αλλά και το πάθος κέρδισε τα βλέμματα αλλά με την μπάλα να μένει στο 0-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό, με τις δυο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες αλλά με τον Κεραυνό να βρίσκει δίχτυα με γκολ του Μπόμπορη διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και τους γηπεδούχους να περνάνε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαιτητής: Σπυράκος Α.

Βοηθοί: Καούρης Σ. – Αμβραμίδου Π.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΝΤΟΒΑΣ): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Ν., ΜΠΑΚΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΗΔΗΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Γ..

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΑΙΜΟΣ, ΝΤΟΒΑΣ, ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΖΗΚΑΣ, ΚΑΤΣΕΚΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΔΕΣΚΑΣ, GOGA, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΣ, ΒΑΣΙΑΣ, ΒΕΚΙΟΣ, ΛΙΑΛΙΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΖΗΣΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΛΙΑΛΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΗΔΩΝΗΣ.

Στις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.https://gosports.gr



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)