Α.Ο Παλαίρου Φορτούνα Βαλανιδοράχης 2-2.

0


Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2020-21 ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο Παλαίρου και την φιλοξενούμενη Φορτούνα Βαλανιδοράχης με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.


Στο αγωνιστικό κομμάτι και μολις στο 2΄του αγώνα ο Α.Ο. Παλαίρου ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Τσακάλη διαμορφώνοντας το 1-0, ενώ στο 13΄μια καλή ευκαιρία για την Φορτούνα Βαλανιδοράχης μετά από σέντρα του Γκούγια και σουτ του Ευθυμίου αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 27΄ άλλη μια καλή ευκαιρία για την Φορτούνα ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Ι. Τζίμα αλλά με το σκορ να παραμένει έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε 1-0 και τον Α.Ο. Παλαίρου να είναι μπροστά στο σκορ.

Το ημίχρονο άρχισε υπέρ της Φορτούνας αφού μόλις στο 47΄ο Φ. Τζίμας είχε μια καλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια αλλά με τον τερματοφύλακα Ματσίνγκο της Παλαίρου να διώχνει, ενώ στο 52΄ ανάποδο ψαλίδι του Ι. Τζίμα αλλά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Ο αγώνας στο 73΄ ήρθε ισόπαλος (1-1) με γκολ του Νάκα οπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ι. Τζίμα. Στο 76΄ σε μια περίεργη φάση όπου υπήρχαν σπρωξίματα μεταξύ του Νάκα της Φορτούνας και του τερματοφύλακα Ματσίνγκο με τον πρώτο να βρίσκεται στο έδαφος  και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ της Φορτούνας. Οι φιλοξενούμενοι  με εκτελεστή τον Ι. Τζίμα  πήραν προβάδισμα στο σκορ με 1-2, βέβαια να τονίσουμε ότι από τους γηπεδούχους υπήρξαν αντιδράσεις για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Από κει και πέρα η Πάλαιρος έψαξε το γκολ και στο 84΄ βρήκε δίχτυα με γκολ του Ι. Κατσαμπίρη για το 2-2 ενώ στο 86΄άλλη μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Δ. Ψυχογιό αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.

Διαιτητής: Φίτσας Β.

Βοηθοί: Λάζαρης Γ. – Παππάς Φ.

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΓΕΩΡΓΑΤΣΕΛΗΣ): ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Ι., ΚΟΛΟΒΟΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ε., ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Β., ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Α., ΨΥΧΟΓΙΟΣ Θ., ΤΣΑΚΑΛΗΣ Γ., ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Π., ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ Χ..

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΑΚΑΛΗΣ Α., ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ Β., ΧΑΣΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Δ., ΣΙΔΕΡΑΣ, ΦΡΑΔΕΛΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ, ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ (ΤΖΙΜΑΣ): ΒΛΑΧΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ Θ., ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ Α., ΠΑΠΠΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ Ι., ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΝΟΝΑΣ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ Β., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: KOFSKA, ΒΑΒΒΑΣ, ΝΑΚΑΣ, ΤΣΑΛΗΣ.
Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα
gosports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)