Χωριάτικη πίττα με σπανάκι και μυρωδικά του αγρού

0

Χωριάτικη πίττα με σπανάκι και μυρωδικά του αγρού

Χωριάτικη πίττα με σπανάκι και μυρωδικά του αγρούZoom

Συστατικά (10 άτομα)

ΙσοδύναμοΜονάδα μέτρησηςΌνομα
1000gΣπανάκι φρέσκο
300gΤυρί φέτα
500gΦύλλο κρούστας
300gΚρεμμύδι φρέσκο
300gΚρεμμύδι ξερό
200gΠράσο
40gPRIMERBA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΗΘΟΣ 340 gr
40gPRIMERBA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ 340 gr 
200mlΣΟΔΕΙΑ 5 Lt
130gPHASE ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΗΜΙΡΕΥΣΤΗ 
2pcΑυγό
10gΠιπέρι μαύρο

Προετοιμασία

Καθαρίζετε, πλένετε και ζεματάτε το σπανάκι, το στύβετε πολύ καλά και το κόβετε.
Βάζετε στη φωτιά το λάδι και σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμυδάκια και το πράσο.
Κατεβάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά, προσθέτετε το Knorr Primerba Άνηθο, το Knorr Primerba Μυρωδικά του Αγρού, τα αυγά (χτυπημένα), το σπανάκι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε.
Αλείφετε το ταψί με Phase Hμίρευστο και απλώνετε τα μισά φύλλα ένα-ένα, βουτυρώνοντάς τα με Phase Hμίρευστο.
Προσθέτετε τη γέμιση και σκεπάζετε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα με την ίδια διαδικασία.
Ψήνετε την σπανακόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170°c για μια ώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)